T1m Project
APA IZVORUL VIETII
28-12-2017, 10:12

Ultimele stiri

Stimați Consumatori,
Frumoasele sarbatori de iarna ne ofera plăcuta ocazie de a vă adresa cuvinte de felicitare, dorindu-vă astfel multă fericire, bunăstare, împliniri și bucurii de la cei dragi. Noul an 2018 să vă aducă forța de a vă atinge cele mai ambițioase obiective, bucuria de a le vedea realizate ți mulțumirea de a le împărtăși cu cei care contează pentru D-stra. Deasemenea ținem să vă transmitem sincere mulțumiri pentru încrederea și înțelegerea acordată întreprinderii noastre. Crăciun fericit și la Mulți Ani!!!

Stimați consumatori, Î.M.D.P."Apă-Canal" Anenii Noi anunță că în legătură cu petrecerea lucrărilor de clorare pe data de 07 noiembrie 2017 în orașul Anenii Noi, apa va conține o concentrație sporită de clor 24/24. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile pînă la limpezirea ei completă, ci să utilizeze apă din rezervele făcute din timp. Mulțumim mult pentru înțelegere!

31-10-2017, 08:24

Ultimele stiri

In atentia consumatorilor, Î.M.D.P. “Apă-Canal” Anenii Noi, vă informează că, în legătură cu scăderea bruscă a temperaturii trebuie să luați toate măsurile de prevenire a problemelor legate de riscul de îngheț al instalațiilor și amenajerilor aferente alimentării cu apă. În cazul în care căminul de branșament se află pe proprietatea privată, fiecare consummator este responsabil să asigure protecția și integritatea căminului, a contorului de apă și a vanelor. De aceea, costurile de procurare și înlocuire a unui contor distrus de îngheț vor fi suportate de către D-voastră. Va recomandăm să acordați importanță protejării și verificării periodice a stării căminului de contor și a contorului pentru a preîntîmpina eventuale pagube marteriale. Pentru a diminua la minimum neplăcerile cauzate de aceste probleme, venim în întâmpinarea D-voastra cu câteva recomandări tehnice:
  • Protejaţi căminul de contor !
  • Îngheţul apei din reţelele de distribuţie apare prima oară în căminul de contor, după care se propagă către branşament şi reţeaua interioară. Protecţia instalaţiilor din căminul de contor este la fel de importantă, întrucât aici sunt marea majoritate a armăturilor, apometre, robinete, coturi, adică locuri unde pot apărea diminuări ale secţiunii utile şi unde se formează gheaţă în situaţia în care nu există circulaţie a apei pe reţea.
  • Protejaţi contorul !
  • Daca contorul este amplasat în exterior asigurați-vă în plus că acesta este protejat cu materiale izolatoare, care să reducă/împiedice înghețarea contorului. În cazul în care contorul a înghețat, dezghețarea acestuia se face prin încălzirea spațiului în care este montat.
  • Atenție: -Nu folositi materiale care absorb umezeala (paie, textile, hirtie, etc.) -Asigurati-va ca rama si capacul de protectie sunt bine fixate, iar capacul este inchis. -Pentru a dezgheta contorul nu folositi flacara deschisa. -Nu turnati apa fierbinte pe contor. -Daca lipsiti mai mult timp de la domiciliu, nu uitati sa goliti conductele interioare de apa.